¿Has leído "Los trenes falleros"?

‘Cacau i Tramussos’ amb la documentació fallera

El pròxim debat en viu i en directe “Cacau i Tramussos”, organitzat per la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà, estarà dedicat als documents fallers. Com a novetat d’esta edició, hi haurà una projecció d’audiovisuals relacionats amb les falles cedits per l’arxiu de Junta Central Fallera i comentats per Javier Mozas, membre de l’Associació d’Estudis Fallers (ADEF) i faller de Lleons-Poeta Mas i Ros. Alguns d’eixos vídeos són un documental sobre la festa fallera realitzat en els anys 30, i unes cintes del NODO datades en les dècades dels 40 i 50. L’esdeveniment tindrà lloc al casal de la comissió el pròxim dijous 10 de juny a les huit de la vesprada.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar