¿Has leído "Ortifus y las fallas"?

Representants a l’Empalme i Gran Via del Sud

Ens marxem de viatge amb el metro, i fem parada a l’Empalme, ja que prop està la comissió fallera Marià Benlliure-Séquia de Tormos amb els seus nous representants: Jesús Jiménez Ribes, president infantil; Alba Tischler Roig,  fallera major infantil; i Yurema Cano Rodríguez, fallera major; els quals acompanyaran al president de la comissió, Arturo Caballer Osma (foto dreta).  Tornem a pujar al tren fins al final de la branca que va a Bétera, localitat on la Falla Gran Via del Sud té també als representats de 2011: Almudena Durán, Maria Martínez i Salva Aparisi seràn, respectivament, fallera major, fallera major infantil i president infantil. Ells junt al president, Vicent Miret, formaràn el quadre d’honor de les pròximes falles (foto esquerra). I ara, a esperar el tren de tornada (que en diumenge tardarà…).

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar