¿Has leído "La Ofrenda de Flores"?

Representants a l’Empalme i Gran Via del Sud

empalmesud

Ens marxem de viatge amb el metro, i fem parada a l’Empalme, ja que prop està la comissió fallera Marià Benlliure-Séquia de Tormos amb els seus nous representants: Jesús Jiménez Ribes, president infantil; Alba Tischler Roig,  fallera major infantil; i Yurema Cano Rodríguez, fallera major; els quals acompanyaran al president de la comissió, Arturo Caballer Osma (foto dreta).  Tornem a pujar al tren fins al final de la branca que va a Bétera, localitat on la Falla Gran Via del Sud té també als representats de 2011: Almudena Durán, Maria Martínez i Salva Aparisi seràn, respectivament, fallera major, fallera major infantil i president infantil. Ells junt al president, Vicent Miret, formaràn el quadre d’honor de les pròximes falles (foto esquerra). I ara, a esperar el tren de tornada (que en diumenge tardarà…).