¿Has leído "Los trenes falleros"?

Fullejant el ‘Cendra’ número 9

Revista CendraAhir va presentar-se el nou número de Cendra, el número nou (vaja embolic lingüístic), que torna després de molts mesos d’absència d’esta publicació (el número 8 data de la primavera de 2009) i, com sempre, amb articles sobre la història de les Falles, sobre monuments i amb seccions crítiques. I per a més afegit, el DVD TotFalles amb imatges de totes les falles plantades en 2010 de València i d’altres localitats.

De la revista cal destacar, primerament, la portada realitzada per Carlos Corredera i basada en el gran Pinotxo que va plantar Na Jordana en 2001. En la pàgina 9, és interessant de llegir la secció “Obrir Pas” escrita en esta ocasió per Manolo Mas, així com els articles històrics sobre la creació de la Junta Central Fallera, l’artista Vicent Pallardó Latorre i les falles del carrer Arts Gràfiques de València. També podem trobar entre les pàgines de Cendra un dossier sobre la relació entre el poeta Miguel Hernández i les Falles, entrevistes als artistes Carlos Corredera, Javi Fernández, José Gallego i David Moreno, una divertida secció anomenada “I Mostra Internacional Art i Falles” on quadres famosos es retoquen per a parlar de Falles, un article sobre la web de la revista (CendraDigital.com), altre sobre el famós ninot Xufina, els premis donats per la revista a monuments de 2010, un recorregut per les falles de diverses poblacions, i l’humor gràfic de Miguel Santaeulalia i Brahe.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar