Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Dénia ja té falleres majors 2011

IMG 4696WPaula Bertomeu Pérez, del districte Centro, és la nova fallera major infantil de Dénia. Per la seua banda, Laura Mena Llorca, del districte Campaments, és la fallera major de la ciutat. Són les afortunades que van aconseguir ser les seleccionades entre les 15 candidates majors i 15 d’infantils. La xicoteta estarà acompanyada en la cort infantil per Paula Argudo (Roques), Lluna Mai Fortea (Camp Roig), Ainara Alguacil (París Pedrera), Judith Fernández (diana) Lena Caminal (Port Rotes) i Isabel Comes (Baix La Mar), mentre que la Cort d’Honor està composta per Cynthia Cabrera (Baix la Mar), Sonia Arnau (Paris Pedrera), Isabel Gallego (Les Roques) i Susana Aragón (Oeste). Enguany, igual que l’any anterior, l’Ajuntament de Dénia pagarà la indumentària de les dues falleres majors.