Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Recull d’artistes fallers

escutmontPer als que no tinguen molt de temps per a llegir, faig un repas ràpid dels més recents i més destacats fitxatges d’artistes fallers. La Falla Joaquín Costa-Comte d’Altea tindrà de nou Bernardo Estela per a la falla infantil, mentre que la gran serà treball de José Luis Pascual Nebot. A Montolivet confien en Fede Ferrer per quint any consecutiu per a la gran, repetint també, però per un any menys, Carlos Carsí en la infantil. En altre punt de la ciutat, concretament en la Falla Bilbao-Maximilià Thous, tindrem Carlos López en la gran i Óscar Villada en la infantil. Ens teletrasportem a la Falla Carrera Malilla-Illa Cabrera, on comuniquen que l’artista  José López es tornarà a encarregar de la falla infantil, mentre que aposten per primera vegada en Paco Roca per al gran. L’últim viatge en autobús per València el fem a Jacinto Benavente-Reina Na Germana, on contractaran a duo d’artistes Armengol i Cimas per al monument gran.