Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Fes-te fallera major sense gastar-te un euro

acfhortaAixò és el que proposa l’Associació Cultural Fallera l’Horta, una entitat que, sense ser una comissió fallera, agrupa a persones a les quals els agraden les activitats falleres i d’altres festes. No obstant, esta associació ha caigut en les xarxes de les “pintes” i busca fallera major, la qual tindrà els avantatges de no haver de pagar ni regalets, ni sopars, ni altres despeses típiques del càrrec, ni tals sols quotes. A més, si és fallera no cal que deixe la seua comissió (recordem que l’Horta no és una falla). Els requisits que es demanen són: valenciania, ganes de vestir-se de valenciana per a uns pocs actes rellevants (presentació, nit d’albaes, processons i la festa de Sant Antoni de Vera) i que li agraden les Falles. Si estàs interesada, escriu al president de l’associació, Manuel García Pardo Suárez a través de Facebook.