Fes-te fallera major sense gastar-te un euro

Això és el que proposa l’Associació Cultural Fallera l’Horta, una entitat que, sense ser una comissió fallera, agrupa a persones a les quals els agraden les activitats falleres i d’altres festes. No obstant, esta associació ha caigut en les xarxes de les “pintes” i busca fallera major, la qual tindrà els avantatges de no haver de pagar ni regalets, ni sopars, ni altres despeses típiques del càrrec, ni tals sols quotes. A més, si és fallera no cal que deixe la seua comissió (recordem que l’Horta no és una falla). Els requisits que es demanen són: valenciania, ganes de vestir-se de valenciana per a uns pocs actes rellevants (presentació, nit d’albaes, processons i la festa de Sant Antoni de Vera) i que li agraden les Falles. Si estàs interesada, escriu al president de l’associació, Manuel García Pardo Suárez a través de Facebook.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar