¿Has leído "Los trenes falleros"?

Cuba-Puerto Rico, guanyadora en estalvi de llum

llumLa Falla Cuba-Puerto Rico, a banda d’aconseguir baixar la factura de la llum, ha guanyat ara el premi Parotet de Cresol per potenciar la il·luminació de baix comsum al carrer. Este premi l’atorga la Falla Borrull-Socors i està dotat amb 400 euros que aporta la Regidoria de Qualitat Mediambiental i Energies Renovables de l’Ajuntament de València. La Falla Mestre Gozalbo-Comte d’Altea va obtenir el segon premi.


Passat 21 d’abril van entregar-se eixos premis al Jardí Botànic de la Universitat de València, lloc on també va celebrar-se una xerrada sobre la importància de la il·luminació ornamental per a les comissions fallers. Al col·loqui van participar Lorenzo Ferrer (de la falla Borrull-Socors), Moncho Cebriá (de la Falla Cuba-Puerto Rico), Rosa Laparra (representant de Divina Pastora Seguros, entitat col·laboradora), Carola Libertad Andreu (de l’empresa Il·luminacions Just) i Carlos Gabaldón (del Servei de Canvi Climàtic de l’Ajuntament de València).

La il·luminació amb leds, unes bombetes que estalvien energia elèctrica, va en augment entre les comissions falleres. En les festes de 2010, entre un 25 i un 30 per cent van utilitzat esta tecnologia, entre les quals 20 van complir amb les bases del concurs de Borrull-Socors i van participar en el mateix. El segon premi va recaure en la Falla Mestre Gozalbo-Comte d’Altea, comissió que va rebre 300 euros aportats per Divina Pastora Seguros. Esta entitat també va donar l’import dels premis tercer, quart i quint, dotats cadascú amb 200 euros, i que han anat a parar a Sant Ignasi de Loyola-Jesús i Maria, Duc de Gaeta-Pobla de Farnals i Ceramista Ros-José M. Mortes Lerma respectivament.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar