¿Has leído "La iluminación"?

José Gallego farà la infantil d’Almirant

almirant e1264623442907L’artista faller José Gallego serà l’encarregat de fer la falla infantil d’Almirant per primera vegada. Pel contrari, la comissió repetix artista de la falla gran, ja que continuarà Manolo Algarra per sèptim any consecutiu. El primer intentarà plantarà una falla apta per a aconseguir el primer premi, mentre el segon tindrà de nou la col·laboració de José Luis Santés per a construir un monument que, amb independència del premi que obtinga, segurament agradarà als fallers. De moment no s’han publicat pressupostos de les falles, però afirma la comissió que intentaran arribar als màxims acordats per la Federació de Falles de la Secció Especial (190.000 euros el monument gran i el pressupost de la infantil municipal, 29.000 euros, per a la xicoteta), a la qual pertany.