Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La mascletà?

Primera Harley-mascletà de la història

harleyLes variants de la mascletà són infinites. Ara, la Falla Alm. Cadarso-Comte d’Altea ha inventat la Harley-mascletà, en la qual el so no el fan productes pirotècnics, sinó motos de la coneguda marca Harley Davidson. La iniciativa ha sorgit d’un concesionari d’esta marca situal al carrer Almirall Cadarso, i la coordinació dels sorolls de trenta d’estes màquines correrà a càrrec de Vicente Caballer. El 13 de març a les 12 del migdia tindrà lloc este curiós “dispar” davant del casal de la comissió, en el qual col·laborarà l’Associació HOG Chapter de propietaris d’estes motos. Per altra banda, esta comissió presentarà i assatjarà la seua Parada Mora d’enguany el 10 de març després d’un sopar.