Concentració motera en Campament-La Yesa

Grans màquines, grans entrepans, molta música, un cartell que tira d’esquena… Tot això tindrà Benimàmet gràcies a la Falla Campament-La Yesa, que organitza el 13 de març a les nou del matí la seua primera concentració motera. Eixe dia s’han citat un gran nombre de moters, els quals per 7 euros podran gaudir d’entrepans d’embotit, refresc, cafè i papereta de rifa de productes relacionats amb les motos per 7 euros. A més, els 100 primers que acudisquen tindran de regal una samarreta. Hi haurà concerts en viu, i possiblement una ruta amb les motos pel barri que finalitzarà en la Falla Beniferri. La concentració tindrà lloc al carrer Campament, número 120, de Benimàmet, junt al Velòdrom Lluís Puig.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar