¿Has leído "La mascletà"?

Indults marins a Torrent

jlftorrentDos ninots relacionats amb el mar van ser indultats en l’Exposició del Ninot de Torrent. El gran pertany a la Falla Ramón y Cajal, és obra de l’artista Vicent Llàcer, i representa una dona seguda sobre una roca i rodejada de cavallets de mar, peixos i tresors. Quant a l’infantil, és de la Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve, l’ha modelat l’artista David Moreno i es tracta d’una nadadora que busseja pel fons marí.

Estes són les imatges dels ninots indultats a Torrent:

indultat major1 e1266129479739

indultat inf1 e1266129579944

Els millors ninots de secció han sigut els següents: Quant a ninots majors; Secció especial:  Ramón y Cajal; primera, Saragossa; segona, Sedaví; Tercera, Nicolàs Andreu. En infantils, el millor ninot de secció especial ha sigut el de la Falla Lope de Rueda, el de secció primera per a Barri Sant Gregori, el millor ninot de segona el de Cronista Vicent Beguer i Esteve, i Xenillet ha aconseguit el premi de l’última categoria.

Una idea sobre “Indults marins a Torrent”

Los comentarios están cerrados.