Els nominats en les Xarrades en Curt

lepantLa mostra de cinema Xarrades en Curt, organitzada per la Falla Lepant-Guillem de Castro per a donar a conéixer a nous directors, ja ha triat els 22 curts nominats entre els 200 que s’han presentat a concurs. Al casal de la comissió podran vore’s estes cintes els dies 17, 18, 19 i 20 de febrer, dies en què també hi haurà tertúlies sobre cine. Actors com Lola Herrera, Asunción Balaguer, Sergio Mur, Marta Hazas o Nuria Gago estan entre les obres seleccionades.

Els responsables artístics del certamen cinematogràfic, Ana Alonso i Cristian Guijarro, actriu i productor respectivament, han comentat que la selecció dels 22 curts nominats ha sigut difícil per la qualitat de les candidatures presentades. Estos són els títols dels elegits:

Secció Oficial “Obres Valencianes”

 • Bolsitas de Jaume Quiles
 • El ataque de los robots de Nebulosa-5 de Chema García
 • Les sabatilles de Laura de Oscar Bernácer
 • The werepig de Samuel Ortí
 • Turno de Noche de Víctor Palacios
 • Trato de Almudena Fernández

Secció Oficial “Obres Nacionals”

 • A golpe de tacón de Amanda Castro
 • Basket Bronx de Juan P. Martín
 • Connecting People de Álvaro de la Hoz
 • El encargado de Sergio Barrejón
 • Jesusito de mi vida de Jesús Pérez
 • Jingle Bells de David Casademunt
 • La Trama de Martín Costa
 • Lo quieres saber de Pedro Moreno
 • Manual práctico del amigo imaginario de Ciro Altabás
 • Nuestras estrategias de Didac y Sergi Cervera
 • Socarrat de David Moreno
 • Sonata para un dueto de Javier Ruiz
 • Tachaaaan de Carlos Olmo i Miguel A. Bellot
 • Te quiero de Sergi Portabella
 • Uyuni de Zac&Mac
 • Yanindara de Lluis Quilez

El 17 de febrer a les sis de la vesprada començaran les projeccions, les quals continuaran els dos dies següents. El dia 20 es coneixeran els guanyadors dels tres premis a concurs, a la millor obra valenciana (200 euros), a la millor obra nacional (150 euros) i el del públic (trofeu Xarrades en Curt). En este últim dia es comptarà amb la presència d’un conegut crític cinematogràfic.