Duc de Gaeta arrasa amb la seua estoreta

Els fallers de Duc de Gaeta-Pobla de Farnals, que igual et construïxen un betlem que desfilen en la Cavalcada del Ninot Infantil, també li peguen al cant de l’estoreta i amb molt èxit: els tres primers premis del concurs de la Falla Blocs Platja (cant, personatge i comparsa) han sigut per a ells. La comissió que millor va representar un personatge del Districte Marítim va ser Malva-rosa.

El passat 7 de desembre pel matí, Blocs Platja va celebrar la vintena edició del seu Concurs de Cant de l’Estoreta, en el qual grups de xiquets representen aquell antic costum de recollir trastos vells per a cremar-los posteriorment. Encara que la Plaça de l’Arbre té un certamen similar, els fallers de Blocs Platja afirmen que no volen fer-li la competència amb eixa comissió de Ciutat Vella, ja que ambdós concursos es complementen. A l’acte va assistir la fallera major infantil de València, Ariadna Galán, i la seua cort d’honor, xiquetes que van estar presents en l’entrega dels premis als concursants que, segons el criteri del jurat, van ser-ne mereixedors:

Premis de Cant

 • Premi Extraordinari: Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals
 • Primer Premi: Avda. Malva-rosa – A. Ponz – Cavite
 • Segundo Premi: Arquitecte Alfaro-Francisco Cubells
 • Tercer Premi: Barraca-Travesia del Rosari
 • Quart Premi: Isaac Peral-Méndez Núñez

Premis de Comparsa

 • Premi Extraordinari:  Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals
 • Primer Premi: Arquitecto Alfaro-Francisco Cubells
 • Segon Premi: Avda. Malva-rosa – A. Ponz – Cavite
 • Tercer Premi: Just Vilar-Mercat del Cabanyal
 • Quart Premi: Barraca-Travesia del Rosari

Premis de Personatge

 • Premi Extraordinari: Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals
 • Primer Premi: Arquitecte Alfaro-Francisco Cubells
 • SegonPremi: Avda. Malva-rosa – A. Ponz – Cavite
 • Tercer Premi: Isaac Peral-Méndez Núñez
 • QuartPremi: Just Vilar-Mercat del Cabanyal

Premi a la comissió que millor representa tema o personatge relacionat amb el Marítim

 • Avda. Malva-rosa – A. Ponz – Cavite

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar