Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Un llibret sobre el riu Túria

fclimentAixò és el que ha elaborat la Falla Francesc Climent–Uruguai–M. de Bellet: un llibret amb articles d’investigació sobre el riu Túria, el seu recorregut, les seues séquies i el Tribunal de les Aigües. Per als més menuts inclou una adaptació en forma de conte per tal que entenguen millor el que es diu sobre el tema. El llibret ha estat elaborat pels fallers José Alberich, José Manuel García i Miguel Díes,  el dibuixant Enrique Cerdán, la joven poetessa Noelia Marín Beneyto, i el pintor Luis Lluch Lluch que ha col·laborat amb alguns dibuixos. Encara que, segons la comissió, el llibret s’ha editat amb pocs luxes per l’arxifamosa crisi en què estem, intenten sorprendre amb punts innovadors amb esta publicació.