Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Ninots indultats?

Entrega inhumana d’un ninot a l’exposició

Inhumans0Enguany, l’entrega de figures per a l’Exposició del Ninot que comença este dissabte va ser menys humana, però més divertida. El grup musical Los Inhumanos, junt a l’artista faller Xavier Herrero, portaran el ninot de la Falla Sant Vicent-Periodista Azzati el pròxim dijous 4 a las set de la vesprada, i a més també aniran carregats de marxa. Tot este muntatge té explicació: recordem que el monument d’esta comissió per a 2010 es dedica a la Moguda Valenciana dels anys 80. Per cert que Los Inhumanos celebren enguany 30 anys d’existència amb diverses formacions, cosa per la qual en abril editaran un disc commemoratiu i encetaran una gira. Com a curiositat fallera d’este grup, cal apuntar que pels anys noranta va ser molt popular un número de playback de la Falla Josep Maria Haro-Poeta Mas i Ros que els imitava, on quasi tots els fallers que feien d’inhumans tenien més de quaranta anys.