Entrega inhumana d’un ninot a l’exposició

Enguany, l’entrega de figures per a l’Exposició del Ninot que comença este dissabte va ser menys humana, però més divertida. El grup musical Los Inhumanos, junt a l’artista faller Xavier Herrero, portaran el ninot de la Falla Sant Vicent-Periodista Azzati el pròxim dijous 4 a las set de la vesprada, i a més també aniran carregats de marxa. Tot este muntatge té explicació: recordem que el monument d’esta comissió per a 2010 es dedica a la Moguda Valenciana dels anys 80. Per cert que Los Inhumanos celebren enguany 30 anys d’existència amb diverses formacions, cosa per la qual en abril editaran un disc commemoratiu i encetaran una gira. Com a curiositat fallera d’este grup, cal apuntar que pels anys noranta va ser molt popular un número de playback de la Falla Josep Maria Haro-Poeta Mas i Ros que els imitava, on quasi tots els fallers que feien d’inhumans tenien més de quaranta anys.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar