¿Està ahí la fallera major infantil de Torrent?

Exaltació de la fallera major infantil de Torrent (1)Diumenge passat va ser el dia en què a l’Auditori de Torrent va tenir lloc l’Exaltació de la fallera major infantil de Torrent, María Fernández Chust, i de la seua cort d’honor. Amb el tema de com serà la ciutat d’ací a 100 anys, que incloïa un espectacle titulat Torrent 2110… Esteu ahí?, els nombrosos xiquets que van assistir a l’acte van gaudir de moments molt divertits.

Exaltació de la fallera major infantil de Torrent 2010 (2)En eixe espectacle se preparava una càpsula del temps que s’omplia amb dibuixos i composicions sobre el futur de la ciutat, i que se soterrarà en breu en algun lloc de Torrent per a obrir-se en 2110. En l’Auditori també van vore’s els dibuixos de les xiquetes de la cort, i després com cada parella de xiquetes representava un valor (amor, solidaritat, cura dels animals, pau i lluita contra el canvi climàtic) que representaven a l’escenari uns actors. Estos mateixos valors es van llançar dins de globus gegans conra el públic a l’acabar l’acte. El mantenidor de la fallera major infantil va ser el seu tio Claudio Chust.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar