¿Està ahí la fallera major infantil de Torrent?


Exaltació de la fallera major infantil de Torrent (1)Diumenge passat va ser el dia en què a l’Auditori de Torrent va tenir lloc l’Exaltació de la fallera major infantil de Torrent, María Fernández Chust, i de la seua cort d’honor. Amb el tema de com serà la ciutat d’ací a 100 anys, que incloïa un espectacle titulat Torrent 2110… Esteu ahí?, els nombrosos xiquets que van assistir a l’acte van gaudir de moments molt divertits.

Exaltació de la fallera major infantil de Torrent 2010 (2)En eixe espectacle se preparava una càpsula del temps que s’omplia amb dibuixos i composicions sobre el futur de la ciutat, i que se soterrarà en breu en algun lloc de Torrent per a obrir-se en 2110. En l’Auditori també van vore’s els dibuixos de les xiquetes de la cort, i després com cada parella de xiquetes representava un valor (amor, solidaritat, cura dels animals, pau i lluita contra el canvi climàtic) que representaven a l’escenari uns actors. Estos mateixos valors es van llançar dins de globus gegans conra el públic a l’acabar l’acte. El mantenidor de la fallera major infantil va ser el seu tio Claudio Chust.