Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído ¿Sabías esto??

S’oferix programa de ràdio a domicili

Veus de festa al casal de Pintor Stolz-Burgos¿T’agradaria que s’emetera un programa de ràdio des del casal de la teua comissió? Esta és la proposta que llança l’espai Veus de festa de l’emissora The Queen Radio (101.9 FM). Si vols que el seu equip visite la teua comissió, podràs comprovar com són de guapos i guapes en persona i passareu al local una nit diferent i divertida, a banda d’aconseguir que els representants de la teua falla isquen per les ones. Si t’interessa el pla, posa’t en contacte amb el programa escrivint al correu electrònic veusdefesta@hotmail.com.

Veus de festa parla de festes i tradicions valencianes dimarts i dimecres de 21.00 a 22.00 hores, i el seu director és Juanfran Barberá. Els col·laboradors que participen en el programa són Cristina Pastor, Sergio Mora, Laura Hortelano, Paco Verdú, Belén Romero, Carles-Andreu Fernández, Gabriel Cerverón, Inma Ortuño i Mabel Martínez. La seua primera eixida de l’estudi va ser al casal de la Falla Pintor Stolz-Burgos, la crònica de la qual es pot llegir en esta entrada de blog.