¿Has leído "La iluminación"?

Dama d’Elx i Duc de Gaeta triomfen en birles

Campionat de Birles 2009 de l'Agrupació Camins al GrauLa Falla Illes Canàries-Dama d’Elx va ser la guanyadora del concurs de birles de l’Agrupació de Falles Camins al Grau amb 817 punts, mentre que en segon lloc va quedar Duc de Gaeta-Pobla de Farnals amb 778. Darrere d’ells van quedar Arts i Oficis-Actor Llorens i Illes Canàries Trafalgar amb 735 i 727 punts respectivament.

Després de tres rondes classificatòries, van arribar a la final del campionat les comissions esmentades. Segons conta la Falla Duc de Gaeta, ells van anar amb l’inconvenient que, mentre la resta de falles comptaven amb sis jugadors, ell només en tenien tres (Marcos Soriano, Raúl Langara i José Antonio Langara), cosa que va incidir en un major esforç físic per cadascú. De tota manera, la cosa no els va anar tan malament, ja que van aconseguir la segona posició.