Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Coloso que resucitó?

Setmana cultural de Mestre Lope

Escut Falla Mestre Lope-Carsi (Burjassot)La Falla Mestre Lope-Josep Carsí de Burjassot començarà el dia 25 una setmana cultural que, amb el títol “València, més enllà de les seues fronteres”, comptarà amb taules redones on es parlarà de com es viuen les falles en altres llocs del món, la repercusió dels cantants valencians fora de la seua terra i altres temes en la mateixa línia.

El programa detallat de la setmana cultural és el següent:


Dimecres novembre 25

21:00 Acte d’Inauguració en el casal. Visita a l’exposició de les diferents cases de València a tot el món. A continuació un vi d’Honor.


Dijous novembre 26

20:30 h. Xerrada-col·loqui sobre “València més enllà de les seues fronteres”, comptarem amb la presència de Manuel Camarasa Navalon (president de la federació de Folklore de la Comunitat Valenciana), Leonardo Marín Camacho (periodista de la 97.7 Ràdio) i José Luis Albiach Esteban (ex -vicepresident de Junta Central Fallera).

En esta taula redona es comptarà com es viuen les falles en diferents països, ens parlaran sobre les entitats que estan duent a terme una encomiable tasca d’unió i d’intercomunicació entre grups de gent el comú denominador és l’amor a les tradicions i l’afany de mantenir viva la nostra música, dansa i cants tradicionals perquè puguen ser transmeses a les generacions futures.

A continuació se servirà un vi d’honor per a tots els assistents.
Divendres novembre 27

20:30 h Xerrada-col·loqui sobre “El triomf dels artistes valencians” per acostar-nos a aquest món tan especial, tindrem el plaer de tenir al casal a Enric Ginés (Fundador de l’97.7 Ràdio), Salomé (cantant), Vicente Ramirez (cantant i gerent de Sala Canal) i Asensio (reconegut cantant i veí de Burjassot). Com a moderador actuarà senyor Emili Polo (periodista del programa de falla de la COPE i col·laborador de la revista Actualidad Fallera).

A continuació se servirà un vi d’Honor per a tots els assistents.
Dissabte novembre 28

11:00 h. Excursió al museu “Casa Natal de Concha Piquer”. Eixida des de la porta del casal. Cal apuntar-se a secretaria.

21h. Sopar valencià per a tots els fallers. Els que vulguen assistir han d’apuntar-se a secretaria pel preu de 3 € per persona.
Diumenge novembre 29

18:00 h. Xerrada-col.loqui sobre violència de gènere. Aquesta xerrada estarà oferida per l’Ajuntament de Burjassot, i comptarà amb la seua advocada per a conscienciar de la importància d’este problema social.

A continuació Cloenda de la Setmana Cutural i Vi d’Honor per celebrar el fi de Festa.