L’Antiga, pels xiquets de l’Himàlaia

Festa solidària i exposició de l'Antiga de Campanar (27-11-2009)Una festa en benefici dels xiquets de l’Himàlaia i una exposició fotogràfica amb el títol “Mirades innocents” són la propera aposta solidària de la Falla L’Antiga de Campanar, amb la qual col·laborarà la Fundació per la Justícia. Tindrà lloc el divendres 27 de novembre al casal de la comissió (carrer Molí de la Marquesa, 1, València, junt a Hipercor). La inauguració serà a les 21.00 hores, per a després, a les 21.30 hores, sopar i una hora més tard, gaudir de l’actuació de Chipper. El preu de l’entrada serà 12 euros, els quals aniran a parar íntegrament a la causa benèfica. Si estàs interessant a acudir, pots confirmar la teua assistència cridant al telèfon 963 81 37 33  o escrivint a admon@fundacionporlajusticia.org.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar