Fallas para falleros y no falleros según Candreu

L’Antiga, pels xiquets de l’Himàlaia

Festa solidària i exposició de l'Antiga de Campanar (27-11-2009)Una festa en benefici dels xiquets de l’Himàlaia i una exposició fotogràfica amb el títol “Mirades innocents” són la propera aposta solidària de la Falla L’Antiga de Campanar, amb la qual col·laborarà la Fundació per la Justícia. Tindrà lloc el divendres 27 de novembre al casal de la comissió (carrer Molí de la Marquesa, 1, València, junt a Hipercor). La inauguració serà a les 21.00 hores, per a després, a les 21.30 hores, sopar i una hora més tard, gaudir de l’actuació de Chipper. El preu de l’entrada serà 12 euros, els quals aniran a parar íntegrament a la causa benèfica. Si estàs interessant a acudir, pots confirmar la teua assistència cridant al telèfon 963 81 37 33  o escrivint a admon@fundacionporlajusticia.org.