Setmana cultural d’aniversari en Barraca-Espadan

Escut 50 aniversari de la Falla Barraca-EspadanSembla que va ser ahir, però ja fa 50 anys que la Falla Barraca-Espadan existix als Poblats Marítims de València. Per este motiu, la seua setmana cultural que comença demà està dedicada a l’efemèride, i inclourà una exposició, un col·loqui sobre l’evolució de la festa en les últimes cinc dècades, la presentació dels projectes dels monuments i una exhibició de cotxes antics.

Estos són els actes programats en la setmana cultural:

Dissabte 14 de novembre

A les 19.00 hores. “Inauguració Setmana Cultural i Exposició del 50 Aniversari” al casal. Romandrà oberta fins al día 19 de novembre. Horari de visita de 19.30 a 21.30 hores.

Dimarts 17 de novembre

A les 20.30 hores. Col·loqui faller dedicat al tema “L’evolució de les falles al llarg d’estos 50 anys”, en el que intervindran conegudes personalitats del món faller.

Divendres 20 de novembre

A les 20.00 hores, “Presentació de la Maqueta i Esbossos 2010” dels monuments que en este exercici es plantaran en la demarcació. Sent l’artista infantil Ximo Martí i l’artista del monument gran Pedro Simarro.

Diumenge 22 de novembre

A partir de les 12.30 hores, “Exhibició de cotxes antics i clàssics”. Durant el matí podrem admirar al carrer una mostra d’estes autèntiques meravelles que es desplaçaran fins al casal.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar