Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Dalí diseñó una falla?

Setmana cultural d’aniversari en Barraca-Espadan

Escut 50 aniversari de la Falla Barraca-EspadanSembla que va ser ahir, però ja fa 50 anys que la Falla Barraca-Espadan existix als Poblats Marítims de València. Per este motiu, la seua setmana cultural que comença demà està dedicada a l’efemèride, i inclourà una exposició, un col·loqui sobre l’evolució de la festa en les últimes cinc dècades, la presentació dels projectes dels monuments i una exhibició de cotxes antics.

Estos són els actes programats en la setmana cultural:

Dissabte 14 de novembre

A les 19.00 hores. “Inauguració Setmana Cultural i Exposició del 50 Aniversari” al casal. Romandrà oberta fins al día 19 de novembre. Horari de visita de 19.30 a 21.30 hores.

Dimarts 17 de novembre

A les 20.30 hores. Col·loqui faller dedicat al tema “L’evolució de les falles al llarg d’estos 50 anys”, en el que intervindran conegudes personalitats del món faller.

Divendres 20 de novembre

A les 20.00 hores, “Presentació de la Maqueta i Esbossos 2010” dels monuments que en este exercici es plantaran en la demarcació. Sent l’artista infantil Ximo Martí i l’artista del monument gran Pedro Simarro.

Diumenge 22 de novembre

A partir de les 12.30 hores, “Exhibició de cotxes antics i clàssics”. Durant el matí podrem admirar al carrer una mostra d’estes autèntiques meravelles que es desplaçaran fins al casal.