Mercadet solidari a Burjassot

Mercadet solidari Falla Espartero (Burjassot) 2009A partir de les deu del matí del 29 de novembre començarà un mercadet solidari organitzat per la Falla Espartero-Mestre Plasencia de Burjassot, a través del qual la comissió ajudarà a diverses cases d’acollida i centres socials. En ell hi haurà venda dels més diverses objectes: roba, joguets, llibres, plantes, menjar, beguda, etc., i a més els xiquets podran jugar en castells inflables. Qualsevol veí o comerç pot col·laborar en el mercadet donant productes o diners, i qui ho faça tindrà publicitat del seu nom en un cartell i en diversos mitjans de comunicació. Este mercat és una de les obres solidàries que realitzarà la comissió durant este exercici.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar