Les falles amb la Creu Roja

Creu RojaEl dia 7 de novembre, dia de la qüestació a favor de la Creu Roja, algunes comissions col·laboraran en la recaptació de diners. És el casa de la Falla Els Generals, que dins dels seu projecte “12 causes – 12 obres” instal·larà davant de la porta del casal (carrer General Llorens, 4, de València) una taula on es podrà donar diners per eixa organització humanitària. També la Falla Santa M. Micaela-Martí l’Humà tindrà un lloc en la seua demarcació amb la mateixa finalitat. En ambdós casos, els fallers estaran de 9 a 14 hores en les taules.

A més, la Falla Els Generals realitzarà les següents activitats solidàries al llarg del mes de novembre:

  • Recollida d’aliments durant una setmana per a la Casa de la Caritat.
  • El dia 20, berenar solidari amb tallers i venda d’articles fets per la comissió infantil, a benefici de Ayuda en Acción.
  • El dia 21 a les 11.30 hores, passarel·la de gossos sense llar, per tal de col·laborar amb la Societat Protectora d’Animals de Godella.
  • Eixe mateix dia, dinar solidari a favor de l’associació Sauce, que ajuda als xiquets de Cambodja.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar