Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Sobre falleres majors de Sant Isidre i Lleons

Fallera major infantil 2010 de Sant IsidreFallera major 2010 de Sant IsidreEl 18 d’octubre passat va ser proclamada Claudia Mata Cucart com a fallera major infantil de la Falla Sant Isidre, i va res el propi Rei Neptú el que ho va fer en l’espectacle que els fallers van realitzar en l’acte. El torn de la fallera major de la comissió, Amparo Sevillano Valenciano, serà el dia 24 d’este mes, en el qual tindrà lloc la seua proclamació. Dies abans, el 3 d’octubre, la Falla Els Lleons-Poeta Mas i Ros va fer l’entrega dels nomenament i proclamació de les seues falleres majors, Pilar Morillas Torresano i la xiqueta María Payá García.  En el mateix acte se li va entregra al president infantil, Marcos Payá García, el seu nomenament oficial.