Fallas para falleros y no falleros según Candreu

El DVD ‘Totfalles 2009’ ja està ací

Totfalles 2009Està ací, i amb novetats. respecte a les edicions anteriors. De primeres, només conté imatges de falles adscrites a Junta Central Fallera, ja que les altres s’inclouran en una web que s’està elaborant ex-profeso. Ara bé, de cada falla es podran vore amb detall totes les escenes. Altra novetats és que el DVD no es ven junt a la revista Cendra, sinó que cal demanar-lo per correu electrònic.

Que el Totfalles 2009 no incloga tantes localitats com l’edició anterior no significa que continga menys fotos, ja que per haver múltiples vistes de cada monument, contindrà més de 10.000 imatges amb una resolució de 768×1024 píxels. De cada falla es manté la informació d’artista, lema, premi, secció i sector, i també els índexs de les comissions per número de cens, alfabètic per falla, alfabètic per artista, per secció i figures de l’Exposició del Ninot per secció.

Els interessats per este DVD han de sol·licitarlo a l’adreça de correu electrònic totfalles2009@hotmail.com, i el rebran a canvi d’un preu de 5 euros.