¿Has leído "Fallas pidiendo trenes"?

El DVD ‘Totfalles 2009’ ja està ací

Totfalles 2009Està ací, i amb novetats. respecte a les edicions anteriors. De primeres, només conté imatges de falles adscrites a Junta Central Fallera, ja que les altres s’inclouran en una web que s’està elaborant ex-profeso. Ara bé, de cada falla es podran vore amb detall totes les escenes. Altra novetats és que el DVD no es ven junt a la revista Cendra, sinó que cal demanar-lo per correu electrònic.

Que el Totfalles 2009 no incloga tantes localitats com l’edició anterior no significa que continga menys fotos, ja que per haver múltiples vistes de cada monument, contindrà més de 10.000 imatges amb una resolució de 768×1024 píxels. De cada falla es manté la informació d’artista, lema, premi, secció i sector, i també els índexs de les comissions per número de cens, alfabètic per falla, alfabètic per artista, per secció i figures de l’Exposició del Ninot per secció.

Els interessats per este DVD han de sol·licitarlo a l’adreça de correu electrònic totfalles2009@hotmail.com, i el rebran a canvi d’un preu de 5 euros.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar