¿Has leído "La Ofrenda de Flores"?

María i Cristina, falleres majors de Torrent

Falleres majors de Torrent 2010Mentre a València ciutat es triaven les corts d’honor, a Torrent es donaven a conéixer les falleres majors de la localitat. María Fernández, de la Falla La Plaça, va se proclamada fallera major infantil de Torrent, mentre que Cristina García, de la Falla Sant Roc, és la nova fallera major de Torrent. L’alcaldessa María José Català, com a presidenta nata de la Junta Local, va obrir el sobre amb el veredicte del jurat que va seleccionar les representants de les falles a la ciutat.

Cristina García, amb 21 anys, ja té certa experiència en el càrrec perquèva ser fallera major infantil de Torrent. Té 21 anys, estudia primer curs de Magisteri i li agrada eixir amb els amics i llegir. Per la seua banda, María Fernández complirà 11 anys pròximament i estudia al col·legi La Purísima, i és una gran esportista.