El ‘Tirant de Lletra’ ataca de nou 2


Tirant de Lletra 2009Tirant lo Blanc, que sembla que té més vides que els gats, torna a ressuscitar al casal de Na Jordana amb motiu del 9 d’octubre. El 3 d’octubre esta comissió comença de nou la lectura col·lectiva d’esta obra clàssica valenciana, que per tercer any serà dramatitzada (és a dir, no es llegirà el llibre sencer, sinó una adaptació dialogada). El Tirant de Lletra d’enguany comptarà a més amb una exposició d’indumentària femenina del segle XVIII, la presentació del llibre del 125 aniversari de la comissió i actuacions teatrals del grup CRIT i de Xavi Castillo. Però la novetat més destacable és la participació de l’equip organitzador de l’event en els Moros i Cristians del 9 d’octubre, de la qual el president de la comissió, Pere Borrego, és el capità cristià enguany. Si les vuits anteriors convocatòries d’esta lectura no has participat, ¿què esperes per a fer-ho ara?
La lectura inaugural tindrà lloc al claustre de l’edifici històric de la Universitat de València el dia 3 a les 19.30 hores, i en ella intervindran els grups de teatre CRIT, el de Na Jordana i els Cavallers de Jaime I i Berbegal. El pregó el realitzarà la presidenta de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Ascensió Figueres Górriz, i “El Botifarra” amenitzarà l’acte amb cançons tradicionals valencianes. Pots consultar el programa sencer ampliant la imatge inferior, en la qual també figura el butlletí d’inscripció per a a participar.

Programa i butlletí d'inscripció del Tirant de Lletra 2009


2 ideas sobre “El ‘Tirant de Lletra’ ataca de nou

Los comentarios están cerrados.