El ‘Tirant de Lletra’ ataca de nou

Tirant de Lletra 2009Tirant lo Blanc, que sembla que té més vides que els gats, torna a ressuscitar al casal de Na Jordana amb motiu del 9 d’octubre. El 3 d’octubre esta comissió comença de nou la lectura col·lectiva d’esta obra clàssica valenciana, que per tercer any serà dramatitzada (és a dir, no es llegirà el llibre sencer, sinó una adaptació dialogada). El Tirant de Lletra d’enguany comptarà a més amb una exposició d’indumentària femenina del segle XVIII, la presentació del llibre del 125 aniversari de la comissió i actuacions teatrals del grup CRIT i de Xavi Castillo. Però la novetat més destacable és la participació de l’equip organitzador de l’event en els Moros i Cristians del 9 d’octubre, de la qual el president de la comissió, Pere Borrego, és el capità cristià enguany. Si les vuits anteriors convocatòries d’esta lectura no has participat, ¿què esperes per a fer-ho ara?
La lectura inaugural tindrà lloc al claustre de l’edifici històric de la Universitat de València el dia 3 a les 19.30 hores, i en ella intervindran els grups de teatre CRIT, el de Na Jordana i els Cavallers de Jaime I i Berbegal. El pregó el realitzarà la presidenta de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Ascensió Figueres Górriz, i “El Botifarra” amenitzarà l’acte amb cançons tradicionals valencianes. Pots consultar el programa sencer ampliant la imatge inferior, en la qual també figura el butlletí d’inscripció per a a participar.

2 ideas sobre “El ‘Tirant de Lletra’ ataca de nou”

Los comentarios están cerrados.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar