Tómbola breu la de Cronista

Responsables de la Falla Cronista, Cáritas i Ajuntament de Torrent.Poc va durar la Tómbola Solidària de la Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve de Torrent: en només 45 minuts van repartir-se els 900 regals que tenia. Era un dels actes del Mig Any d’esta comissió, esdeveniment que va començar el dia anterior, divendres, amb la “Nit de la Comèdia” realitzada pel grup de teatre infantil de la comissió. Recordem que és Cáritas l’organització a la qual va destinat el projecte solidari d’esta falla, la qual té pendent encara afavorir a esta associació benèfica amb recollides de roba, medicaments i aliments, entre altres iniciatives. Vicent Burguera, president de la comissió, va sentir-se molt satisfet en vore la bona resposta de la gent davant la solidaritat.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar