Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Les FM de Sant Isidre, de rotllo religiós

Falleres majors de Sant Isidre a Sant Joan d'AlacantÚltimament, les falleres majors de la Falla Sant Isidre han tingut un parell d’actes relacionats amb la religió. Per un costat, la Mare de Déu de l’Església de Sant Isidro va eixir a donar un passeig amb motiu del seu cinqüentenari, i va visitar el dia 12 de setembre el casal de la comissió. Molts fallers van anar a vore-la i Marta, la fallera major, va imposar-li a la imatge la insígnia de la falla. Al dia següent, les representants de Sant Isidre se n’anaren de viatge per participar en l’Ofrena de Flors i Fruites del Santíssim Crist de la Pau de Sant Joan d’Alacant, acte en el qual es van mullar un poc per la pluja però sense grans conseqüències.