Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Aquellas primeras fallas?

Cronista guanya en galotxa

Representants de la Falla Sant Roc (Torrent) 2010La Falla Cronista (Torrent) va aconseguir el primer lloc del XXIX campionat Faller de Galotxa Falla Plaça Sant Roc, mentre que Camí Reial va quedar segona i la Falla Sedaví la tercera. El passat 16 de juliol, el regidor d’esports torrentí, Miguel Monterde, va comprometre’s a reformar el trinquet de Torrent per al pròxim campionat. Sense eixir d’esta localitat, dissabte 18 van celebrar-se les 24 hores de truc de la Falla Santa Llúcia, el qual va acabar la vesprada del dia següent. I tornant a la Falla Plaça Sant Roc, recentment van elegir Victoria Carratalá Miquel com a la seua fallera major, Xavier Cardona Gómez com a president infantil, i Paula Navarro Barea com a fallera major infantil.