Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Dónde verlas?

Imitant Fernando Alonso a Torrent

Escut Falla Sant Valerià (Torrent)La Falla Sant Valerià de Torrent et dóna l’oportunitat de sentir-te com Fernando Alonso al volant (i potser amb més possibilitats de guanyar, perquè vaja ratxa que porta…) amb el II Campionat de Scalextric. Serà el 26 de juliol a les 11 del matí al casal (carrer l’Horta, 29, de Torrent), però des del dia 20 estarà muntat el circuit per tal que puguen jugar majors i xiquets.

L’esmentat circuit imitarà l’utilitzat al Gran Premi de Xina, i ocuparà més de 80 metres quadrats del casal del 20 al 27 de juliol. El dia 26 podran concursar fallers i no fallers, simplement sol·licitant-lo al propi lloc social de la comissió o escrivint al correu electrònic fallasanvaleriano@hotmail.com. L’empresa fabricant de Scalextric patrocinarà l’event, el qual coincidix amb les festes patronals de la localitat.