Imitant Fernando Alonso a Torrent

Escut Falla Sant Valerià (Torrent)La Falla Sant Valerià de Torrent et dóna l’oportunitat de sentir-te com Fernando Alonso al volant (i potser amb més possibilitats de guanyar, perquè vaja ratxa que porta…) amb el II Campionat de Scalextric. Serà el 26 de juliol a les 11 del matí al casal (carrer l’Horta, 29, de Torrent), però des del dia 20 estarà muntat el circuit per tal que puguen jugar majors i xiquets.

L’esmentat circuit imitarà l’utilitzat al Gran Premi de Xina, i ocuparà més de 80 metres quadrats del casal del 20 al 27 de juliol. El dia 26 podran concursar fallers i no fallers, simplement sol·licitant-lo al propi lloc social de la comissió o escrivint al correu electrònic fallasanvaleriano@hotmail.com. L’empresa fabricant de Scalextric patrocinarà l’event, el qual coincidix amb les festes patronals de la localitat.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar