Fallas para falleros y no falleros según Candreu

El grup de teatre de Lleons estrena web

Escut Falla Lleons-Poeta Mas i RosA alguns fallers els agrada fer el quadre, però segur que no tant com als components del grup de teatre Flama Triatro, els quals pertanyen a la Falla Els Lleons-Poeta Mas i Ros. Eixe grup interpretatiu va presentar el passat 6 de juliol la seua pròpia web, la qual es troba en l’adreça http://www.miriamrodrigo.es/web_teatro/teatre.html.

En la web, Flama Triato conta la seua història (quecomença en 1975, per cert), presenta els seus components, mostra imatges de les actuacions i informa de les pròximes activitats del grup, entre altres continguts. L’elaboració d’este espai d’Internet ha sigut obra d’un amic de la comissió que es diu Javier Pavón.

La pròxima actuació del grup de teatre de la Falla Lleons serà el divendres 21 d’agost de 2009 a l’Urbanització Plà d’Aguiló (Gilet), amb l’obra Ací no paga ni Déu.