Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Torneig d’escacs a l’Empalme

I Open d'Escacs de la Falla l'EmpalmeSi eres dels qui els agrada els esports que es fan sense moure’s de la cadira (la resta cansen, això és veritat), pots apuntar-te al I Torneig Obert d’Escacs de la Falla Mariano Benlliure-Séquia de Tormos (Burjassot) i moure unes quantes peces. Esta competició tindrà lloc a les deu hores del dia 25 de juliol al casal de la comissió (C/ Mariano Benlliure, 7 i 9 de Burjassot), i el guanyador de la categoria general pot emportar-se 300 euros. ¡Anima’t!

El sistema de joc serà el suís amb set rondes i un temps màxim per jugador de 20 minuts, i s’establiran tres categories: general, sub-14 i locals. Els premis per als tres millor classificats de la primera seran 300 € i trofeu, 150 € i trofeu, i 100 € i trofeu respectivament; a més els que queden en posició quarta o quinta rebran 50 €. Per a la categoria sub-14 seran 50 € i trofeu per al primer, 25 € per al segon i 25 € per al tercer; i finalment, per a locals els premis seran 75 € i trofeu, 50 € i 25 € respectivament.

La inscripció costa 20 € excepte per a la categoria sub-14, socis del Club d’Escacs de Burjassot i fallers de la comissió organitzadora, casos en què costa 12 €. Els interessats hauran d’enviar el seu nom i cognoms, data de naixement, club d’escacs i comissió fallera a la qual pertànyen (si escau) al correu openajedrezfmb@hotmail.com.