Concurs de maquetes a Bétera


Per primera vegada, la Falla Gran Via del Sud de Bétera convoca un concurs de maquetes de falla. Estes hauran de construir-se amb  materials reciclables i plastilina, i podran presentar-se fins al 10 de juliol enviant prèviament un correu a casal@fallagvdelsur.org, en el qual caldrà indicar nom, cognoms i telèfon de l’autor, i el lema de la maqueta. Les maquetes concursants s’exposaran al casal de la comissió durant la setmana cultural de la mateixa, del 13 al 18 de juliol. Hi haurà tres premis decidits per un jurat d’artistes fallers que s’entregaran a la cloenda d’eixa setmana cultural.

La mateixa comissió fallera va realitzar el passat 23 de maig el tradicional acte de la demanà al president infantil. Eixe dia, la directiva va decidir qui ocuparia el càrrec en base a l’antiguitat dels fallers, i després va anar a casa del seleccionat a preguntar-li si l’acceptava. El candidat d’enguany, Iván Ibáñez Martínez, va dir que sí.