Concurs de maquetes a Bétera

Per primera vegada, la Falla Gran Via del Sud de Bétera convoca un concurs de maquetes de falla. Estes hauran de construir-se amb  materials reciclables i plastilina, i podran presentar-se fins al 10 de juliol enviant prèviament un correu a casal@fallagvdelsur.org, en el qual caldrà indicar nom, cognoms i telèfon de l’autor, i el lema de la maqueta. Les maquetes concursants s’exposaran al casal de la comissió durant la setmana cultural de la mateixa, del 13 al 18 de juliol. Hi haurà tres premis decidits per un jurat d’artistes fallers que s’entregaran a la cloenda d’eixa setmana cultural.

La mateixa comissió fallera va realitzar el passat 23 de maig el tradicional acte de la demanà al president infantil. Eixe dia, la directiva va decidir qui ocuparia el càrrec en base a l’antiguitat dels fallers, i després va anar a casa del seleccionat a preguntar-li si l’acceptava. El candidat d’enguany, Iván Ibáñez Martínez, va dir que sí.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar