¿Has leído "El Coloso que resucitó"?

Concurs de maquetes a Bétera

fallagvsudPer primera vegada, la Falla Gran Via del Sud de Bétera convoca un concurs de maquetes de falla. Estes hauran de construir-se amb  materials reciclables i plastilina, i podran presentar-se fins al 10 de juliol enviant prèviament un correu a casal@fallagvdelsur.org, en el qual caldrà indicar nom, cognoms i telèfon de l’autor, i el lema de la maqueta. Les maquetes concursants s’exposaran al casal de la comissió durant la setmana cultural de la mateixa, del 13 al 18 de juliol. Hi haurà tres premis decidits per un jurat d’artistes fallers que s’entregaran a la cloenda d’eixa setmana cultural.

La mateixa comissió fallera va realitzar el passat 23 de maig el tradicional acte de la demanà al president infantil. Eixe dia, la directiva va decidir qui ocuparia el càrrec en base a l’antiguitat dels fallers, i després va anar a casa del seleccionat a preguntar-li si l’acceptava. El candidat d’enguany, Iván Ibáñez Martínez, va dir que sí.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar