La falla infantil de Politècnic, la millor d’Algirós 1


Així ho va decidir la Falla Dr. Manuel Candela-Beatriu Tortosa, concedint-li a la Falla Politècnic el premi Elies Senent a la millor falla infantil del Sector Algirós en la categoria superior, la A. Este premi s’entrega en tres categories que depenen del pressupost del monument; en les altres van ser les guanyadores Yecla-Cardenal Benlloch (categoria B) i Barri Sant Josep (categoria C). Els representants de les comissions agraciades van recollir els premis de mans de la germana del desaparegut artista faller Elies Senent, així com dels presidents i falleres majors de la comissió de Dr. Manuel Candela.


Una idea sobre “La falla infantil de Politècnic, la millor d’Algirós

  • malaltdefalles

    Home! La “meua” benvolguda falla Avda. Tarongers – Universitat Politécnica – Camí de Vera guanya algun premi!

    Ja que com a estudiant també “pague” part de la Falla, ja era hora que guanyaren algun premi xD

    Llàstima que hagen canviat de direcció en el cadafal. M’encantaven els projectes dels estudiants de BBAA…

Los comentarios están cerrados.