¿Has leído "Los trenes falleros"?

La falla infantil de Politècnic, la millor d’Algirós

Així ho va decidir la Falla Dr. Manuel Candela-Beatriu Tortosa, concedint-li a la Falla Politècnic el premi Elies Senent a la millor falla infantil del Sector Algirós en la categoria superior, la A. Este premi s’entrega en tres categories que depenen del pressupost del monument; en les altres van ser les guanyadores Yecla-Cardenal Benlloch (categoria B) i Barri Sant Josep (categoria C). Els representants de les comissions agraciades van recollir els premis de mans de la germana del desaparegut artista faller Elies Senent, així com dels presidents i falleres majors de la comissió de Dr. Manuel Candela.

Una idea sobre “La falla infantil de Politècnic, la millor d’Algirós”

Los comentarios están cerrados.