Si t’has quedat amb ganes de més falles, ¡ves-te’n a Torís!


¡No, no plores perquè han acabat les Falles! En efecte, a partir de demà Torís celebra les seues festes falleres fins al diumenge, que serà la cremà dels monuments. Les quatre comissions del poble (Els Barris, Plaça del Mercat, Placeta del Marqués i Avda. Corts Valencianes) plantaran este dia 26 les seues falles i posaran en marxa els seus programes de festes per a majors i xiquets.

Per al divendres hi ha previstos disfresses infantils, i per la nit Els Barris farà un correfoc mentre que la parada mora de Placeta del Marqués fa la seua desfilada. L’Ofrena de Torís tindrà lloc dissabte a la plaça de la Constitució, en la qual intervindran comissions d’altres localitats com Mestre López-Josep Carsí (Burjassot) i possiblemente la fallera major de València. A les 19.30 del diumenge es cremarà la falla municipal, i els monuments de les comissions ho faran a partir de les dotze de la nit.