Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Les falles dels col·legis també tenen premi

mercedAixí és. La Falla La Mercé (València) vol premiar el millor monument faller que es presente al seu III Concurs Fotogràfic de Falles Escolars. Els centres interessats poden enviar fins a dues fotos de la falla a fallasartesanales@lamerce.net, indicant en el text del correu el nom, l’edat, el centre escolar i un número de telèfon (preferentment de mòbil). El termini finalitza el 17 de març, i els guanyadors es donaran a conéixer el dia 19. Els premis s’entregaran en abril, durant un berenar al casal on podran estar tots els participants.

Per altra banda, la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà plantarà el dia 16 de març la falla del Centre Ocupacional “Tomás de Osma II” amb la col·laboració de l’entitat Alcer Turia. El cadafal estarà construït pels usuaris del centre amb materials reciclables, i tindrà explicacions escrites en Braille.