¿Has leído "Fallas pidiendo trenes"?

Sopar ple de valenciania (i entrepans) a Convent

img 0517.thumbnail¡Què dura és la vida de l’informador faller! El dilluns passat vam estar de sopar a Na Jordana, i ahir a Convent Jerusalem-Matemàtic Marzal. A banda de xafardejar tot el que hem volgut i més sobre els monuments que ja havíem vist al carrer (a mig plantar, naturalment), vam comprovar de primera mà com anava la plantà de la falla amfritriona.

img 0513.thumbnailVa ser un bon sopar, i no ho dic només per l’entrepà gegant de faves i embotit que em vaig menjar,  sinó perquè a taula es vivia plenament l’ambient de la plantà. Teníem la grua pràcticament damunt i algunes peces sense col·locar pels costats. Eixa mateixa vesprada l’artista Paco López va pujar el remat, per la qual cosa ja es veia l’altura del monument. Les figures que hi havia en eixe moment eren sobretot fallers i falleres, i faltaven per arribar les escenes més divertides, com una que comentarà el cas del soterrament de “Nou Castanyar” (basada en fets reals, com es pot suposar). Jesús Barrachina, com a president de la comissió, i Norberto Marí, com a delegat de mitjans de comunicació, van agrair-nos la nostra presència en eixa nit ja convertida en clàssica per Convent Jerusalem.

img 0518.thumbnail

Una idea sobre “Sopar ple de valenciania (i entrepans) a Convent”

Los comentarios están cerrados.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar