Humor contra la crisi en ‘El Turista Fallero’

portada tfDivendres per la vesprada va presentar-se El Turista Fallero d’enguany en la xocolateria Santa Catalina, un número carregat d’articles humorístics (entre els quals n’hi ha d’un servidor), recomanacions d’actes i monuments, entrevistes a les falleres majors de València, una taula redona sobre els guionistes de falles i, com sempre, amb els esbossos de les falles que es plantaran a València i localitats de l’Horta.

La portada del número d’enguany és obra de l’artista faller Paco López,  i entre els continguts cal destacar diversos articles d’humor com els de la secció “Todo lo que siempre quisiste saber sobre las Fallas y nunca te atreviste a preguntar”, escrits per l’administrador d’esta web, Candreu, i el relat “Me he quedado sin falla”. També posen humor Antonio Monteagudo amb el text “Maldito balcón”; el monòleg de Vicente Chulvi; la tipologia dels guionistes de falla escrita per Julián Carabantes; i el conte guanyador del concurs d’enguany, obra de Rubén Tello.

Més seriosament parla Javi Tejero en l’entrevista a Félix Crespo i a Pepe Latorre, i en l’article dedicat a una falla de Vicente Agulleiro. Tejero també apareix en la mesa de debat dedicada als guionistes fallers. Tampoc falten les recomanacions de monuments d’especial per part de Manolo Sanchis i de falles diferents segons l’equip TotFalles, ni tampoc els actes recomanats per Carles-Andreu Fernández (sí, Candreu una altra vegada). Per últim, cal destacar la crònica de les Falles 2009 escrita per Moisés Domínguez, les entrevistes a les falleres majors de Guillermo Ortigueira, les reindicaciones per a les falles de Torrent de Miquel Àngel Gascón, l’anàlisi de la crisi en les Falles amb Paco Borrego i l’historieta de Vicent Almela.

A l’acte van assistir les falleres majors de València, Marta Agustín i María Berbel (que per cert, quasi ni van provar ni el xocolate ni els bunyols); el president de Junta Central Fallera, Félix Crespo; l’assesor municipal Manolo Mas, nombrosos mitjans de comunicació i els col·laboradors de la revista (que no són pocs).

2 ideas sobre “Humor contra la crisi en ‘El Turista Fallero’”

Los comentarios están cerrados.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar