Humor contra la crisi en ‘El Turista Fallero’

portada tfDivendres per la vesprada va presentar-se El Turista Fallero d’enguany en la xocolateria Santa Catalina, un número carregat d’articles humorístics (entre els quals n’hi ha d’un servidor), recomanacions d’actes i monuments, entrevistes a les falleres majors de València, una taula redona sobre els guionistes de falles i, com sempre, amb els esbossos de les falles que es plantaran a València i localitats de l’Horta.

La portada del número d’enguany és obra de l’artista faller Paco López,  i entre els continguts cal destacar diversos articles d’humor com els de la secció “Todo lo que siempre quisiste saber sobre las Fallas y nunca te atreviste a preguntar”, escrits per l’administrador d’esta web, Candreu, i el relat “Me he quedado sin falla”. També posen humor Antonio Monteagudo amb el text “Maldito balcón”; el monòleg de Vicente Chulvi; la tipologia dels guionistes de falla escrita per Julián Carabantes; i el conte guanyador del concurs d’enguany, obra de Rubén Tello.

Més seriosament parla Javi Tejero en l’entrevista a Félix Crespo i a Pepe Latorre, i en l’article dedicat a una falla de Vicente Agulleiro. Tejero també apareix en la mesa de debat dedicada als guionistes fallers. Tampoc falten les recomanacions de monuments d’especial per part de Manolo Sanchis i de falles diferents segons l’equip TotFalles, ni tampoc els actes recomanats per Carles-Andreu Fernández (sí, Candreu una altra vegada). Per últim, cal destacar la crònica de les Falles 2009 escrita per Moisés Domínguez, les entrevistes a les falleres majors de Guillermo Ortigueira, les reindicaciones per a les falles de Torrent de Miquel Àngel Gascón, l’anàlisi de la crisi en les Falles amb Paco Borrego i l’historieta de Vicent Almela.

A l’acte van assistir les falleres majors de València, Marta Agustín i María Berbel (que per cert, quasi ni van provar ni el xocolate ni els bunyols); el president de Junta Central Fallera, Félix Crespo; l’assesor municipal Manolo Mas, nombrosos mitjans de comunicació i els col·laboradors de la revista (que no són pocs).

2 ideas sobre “Humor contra la crisi en ‘El Turista Fallero’”

Los comentarios están cerrados.