¿Has leído "Los museos falleros"?

La crisi, tema estrella de l’Exposició del Ninot

img 0166Com no podia ser d’altra manera, la crisi econòmica ha marcat l’Exposició del Ninot 2009. I no per la qualitat dels ninots, que és similar a la d’anys anteriors, sinó perquè són nombroses les referències a la mala situació econòmica amb el president José Luis Rodríguez Zapatero o sense ell. No falten, com cada any, les imatges de l’alcaldessa de València Rita Barberá, una d’elles donant-li el biberó a la rata penada del València C.F. També apareix el seu company de partit Carlos Fabra, famós pels seus escàndols judicials, el qual trobem com a faraó (de “La Corte del Fanfarrón”) en la secció especial, la vice-presidenta Fernández de la Vega, la cantant ja desapareguda Rocío Jurado i molts altres coneguts per tots. En breu es publicarà en esta web una selecció d’allò més divertit i impactant de l’Exposició del Ninot, com tots els anys.