Jocs i cultura fallera per als xiquets torrentins

falla municipal infantil colorea.thumbnailEls xiquets de Torrent podran gaudir d’activitats relacionades amb les Falles els caps de setmana del 10 de febrer al 8 de març, on podran divertir-se i aprendre coses sobre la festa. A més, enguany els més menuts no pagaran per a entrar a l’Exposició del Ninot de la localitat, la qual obrirà de l’11 de febrer fins al 8 de març. Per a obrir boca, imprimix l’esbós de la falla infantil de Torrent que hi ha al costat d’este text i posa-li color.

El programa d’activitats infantils constarà de quatre activitats. En una, els xiquets hauran de descobrir diferents ninots de l’Exposició a través de pistes. Altra activitat consistirà en tallers sobre la construcció del monument faller, des de l’esbós fins al seu muntatge al carrer. Per altra banda, prop del mercat hi haurà un conta-contes ambientat en el món faller, i per últim, els xiquets podran gaudir de jocs tradicionals fallers.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar