Jocs i cultura fallera per als xiquets torrentins


Els xiquets de Torrent podran gaudir d’activitats relacionades amb les Falles els caps de setmana del 10 de febrer al 8 de març, on podran divertir-se i aprendre coses sobre la festa. A més, enguany els més menuts no pagaran per a entrar a l’Exposició del Ninot de la localitat, la qual obrirà de l’11 de febrer fins al 8 de març. Per a obrir boca, imprimix l’esbós de la falla infantil de Torrent que hi ha al costat d’este text i posa-li color.

El programa d’activitats infantils constarà de quatre activitats. En una, els xiquets hauran de descobrir diferents ninots de l’Exposició a través de pistes. Altra activitat consistirà en tallers sobre la construcció del monument faller, des de l’esbós fins al seu muntatge al carrer. Per altra banda, prop del mercat hi haurà un conta-contes ambientat en el món faller, i per últim, els xiquets podran gaudir de jocs tradicionals fallers.