¿Has leído "Los trenes falleros"?

Santa M. Micaela entregarà els Premis Tabalet

cartel30anysEl 12 de novembre, la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà de València entregarà els Premis Tabalet de 2008 al seu casal a partir de les vuit de la vesprada. En eixe mateix acte es presentaran els esbossos de les pròximes falles que plantarà. La gran, amb el lema Per-versions, serà obra de l’artista faller Francisco Giner, mentre que de la infantil s’encarregarà Guillermo Rojas, qui posarà al carrer la falleta S’apaguen les llums, s’encén la por. Enguany la comissió celebra el seu 30 aniversari, motiu pel qual el també artista faller Vicent Almela ha dissenyat el logo “30 anys de falla”. Per altra banda, els fallers van celebrar també dins del seu casal la proclamació de les seues falleres majors per a l’exercici 2008/2009, la xiqueta Yaiga Julio Puchol i la senyoreta Begoña Sesa Rausell, el passat 1 de novembre.