Fallas para falleros y no falleros según Candreu

La Falla Azcárraga visita el taller de la infantil

falleta2.thumbnailUn grup de fallers d’Azcárraga-Ferran el Catòlic, integrat sobretot de gent menuda, va fer una visita el 26 d’octubre al taller de José Acebes, on s’està construint la falla infantil de la comissió. La comitiva va menjar-se un bon esmorzar a l’obrador, i va poder vore tant les figures ja realitzades com els seus motles. Qui no va faltar en esta visita va ser la fallera major infantil, Lucía Alepuz, qui per cert va celebrar dies abans el seu nomenament al club social de Mas Camarena convidant a berenar a fallers i amics en un ambient molt agradable on tot el món s’ho va passar d’allò més bé. 

Més imatges de la visita al taller:

falleta1.thumbnail

falleta3.thumbnail

falleta4.thumbnail