Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La cremà?

Estos són els campions de l’Agrupació del Mercat de Jesús

agrupmjesusEls passats dimarts i dijous d’octubre, l’Agrupació de Falles del Mercat de Jesús va celebrar els campionats de truc, parxís i dominó, en els quals van participar pràcticament totes les falles que la formen. Cada joc va jugar-se en un casal: el truc al de la Falla Costa i Borràs-Agustina d’Aragó, el parxís a Tres Forques-Conca i el dominó a Baró de Patraix-Conca. Els campions van ser, respectivament, Tres Forques-Conca, Baró de Patraix-Conca i Pius X-Fontanars.


A continuació s’enumeren tots els classificats dels campionats esmentats:

TRUC
1r: Tres Forques-Conca
2n: Pius X-Fontanars
3r: Costa i Borràs-Agustina d’Aragó

PARXÍS
1r: Baró de Patraix-Conca
2n: Joan d’Aguiló-Gaspar Aguilar
3r: Tres Forques-Conca

DOMINÓ
1r: Pius X-Fontanars
2n: Costa i Borràs-Agustina d’Aragó
3r: Tres Forques-Conca