Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Mig Any de la Falla Cronista amb teatre i tómbola solidària

image002La Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve, de Torrent, posarà en marxa la seua festa de Mig Any els dies divendres 26 i dissabte 27 de setembre. Enguany, dins de la seua activitat solidària, tindran la participació de l’associació ADISTO. El dia 26 actuarà el grup de teatre Patracolá d’ADISTO a les nou de la nit, i després es farà un sopar de germanor per als fallers i els components d’esta associació. Al dia següent començarà la tómbola soidària a les set de la vesprada, la recaudació de la quan anirà destinada a ADISTO. Eixe dia també col·laborarà ARTIC (Alcohólicos Rehabilitados de Torrent y Comarca) amb un taller de begudes saludables. El dia acabarà amb una discoteca mòbil amb “Las Chocolate”. Si plou, tots els actes es traslladaran als dies 3 i 4 d’octubre.