Actes culturals en el XV aniversari de Pere Cabanes

escut pere cabanesLa Falla Pere Cabanes-Joan XXIII, dins de la celebració del seu XV aniversari, realitzarà en octubre una sèrie de tres xerrades de temàtica valenciana i dos espectacles amb molt d’estètic i cultural. El 3 d’octubre a les nou de la nit, Gil-Manuel Hernández i Martí (de l’Associació d’Estudis Fallers i professor de Sociologia a la Universitat de València) parlarà sobre “La diversitat artística de les falles”. El 17 d’octubre a la mateixa hora, Francesc Izquierdo i García (sots-president de l’Associació-Cofraria Sant Vicent Màrtir) farà una xerrada sobre “Sant Vicent de la Roqueta i la personalitat cultural i política del poble valencià”. Dissabte següent, el dia 24 i a les 20.30 hores, el faller de la comissió organitzadora Ramon Estellés i Feliu aproparà el tema “Orígens i consolidació del Regne de València”. Per a les properes setmanes estan previstos els espectacles “La música popular valenciana” a càrrec del Cor de Lo Rat Penat (31 d’octubre a les 21.00 hores), i “La indumentària història valenciana”, realitzat pel Grup d’Indumentària de l’esmentada entitat (8 de novembre a les 19.00 hores).

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar