Actes culturals en el XV aniversari de Pere Cabanes

La Falla Pere Cabanes-Joan XXIII, dins de la celebració del seu XV aniversari, realitzarà en octubre una sèrie de tres xerrades de temàtica valenciana i dos espectacles amb molt d’estètic i cultural. El 3 d’octubre a les nou de la nit, Gil-Manuel Hernández i Martí (de l’Associació d’Estudis Fallers i professor de Sociologia a la Universitat de València) parlarà sobre “La diversitat artística de les falles”. El 17 d’octubre a la mateixa hora, Francesc Izquierdo i García (sots-president de l’Associació-Cofraria Sant Vicent Màrtir) farà una xerrada sobre “Sant Vicent de la Roqueta i la personalitat cultural i política del poble valencià”. Dissabte següent, el dia 24 i a les 20.30 hores, el faller de la comissió organitzadora Ramon Estellés i Feliu aproparà el tema “Orígens i consolidació del Regne de València”. Per a les properes setmanes estan previstos els espectacles “La música popular valenciana” a càrrec del Cor de Lo Rat Penat (31 d’octubre a les 21.00 hores), i “La indumentària història valenciana”, realitzat pel Grup d’Indumentària de l’esmentada entitat (8 de novembre a les 19.00 hores).

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar