Fotografies de dones a la Falla Els Generals 1


La Falla Els Generals inaugurarà el pròxim 5 de juliol una exposició amb el títol “Rostros de mujeres” amb 40 fotografies de dones que lluiten contra la pobresa i la discriminació en diverses parts del món.  Estes persones, de diverses cultures i edats, treballen per sobreviure i busquen diàriament la manera d’alimentar als seus, i són exemple d’esperança en llocs atacats per la misèria. Totes les imatges han eixit de la càmera de María Dolores Moreno, i mostren el treball de l’ONG Ayuda en Acción per millorar la vida de les famílies en regions pobres del món en 19 països d’Asia, Àfrica i Amèrica. L’exposició forma part del projecte “12 causes, 12 obres” de la comissió fallera i es podrà vore al seu casal, situat al carrer General Llorens, 4, de València.


Una idea sobre “Fotografies de dones a la Falla Els Generals

  • carmenGenerales

    Quisiera dar las gracias a todas las personas que visitaron nuestra exposición de fotografia, a las que nos acompañaron contando sus experiencias en lugares donde se realizaron dichas fotografias y a las que fueron a apreciar el significado de esos rostros de mujeres.

    Gracias solidarias

Los comentarios están cerrados.