Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Música de Fallas?

Giner i Rojas firmaran contracte amb Santa M. Micaela

escut smmLa Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà realitzarà l’acte de firma de contractes amb els seus artistes fallers, Guillermo Rojas i Francisco Giner, el pròxim divendres 13 de juny a les deu de la nit.

Rojas serà l’artista encarregat del monument infantil per quart any consecutiu, mentre que Giner en farà el gran per primera vegada. Tindran un pressupost econòmic en ambdós casos, però sempre intentant concursar en 1ªB en el cas de la falla gran i en segona en el de la infantil.

Abans d’este acte, la comissió durà a terme el berenar infantil de l’estiu, on entregaran els beneficis del Calendari Solidari 2008 a la Fundación Concordia i Centro Ocupacional Virgen de la Esperanza.