Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Llibrets, estais nominados

Algunos ya están nerviosos: se empiezan a conocer las nominaciones, y hay mucho en juego. Y no estoy hablando de Gran Hermano 14, sino del Premio Enric Soler i Godes al mejor artículo de llibret de la comarca de l’Horta, y también del Premio Ortifus al llibret más coherente y a la mejor portada. Ambos premios están incluidos en el pack Premis de les Lletres Falleres, y como dice la Milá, conectamos con la casa…

No-minat (Premi Ortifus)Entre els 36 articles presentats al Premi Enric Soler i Godes 2013 al millor article publicat en un llibret de falla de la comarca de l’Horta, el jurat ha determinat que els finalistes al mateix seran la Falla Avinguda de Burjassot-Joquim Ballester-Reus amb un article de Daniel Pérez Grau, i Falla Plaça de la Mercé amb els textos de Miguel Arraiz i José Francisco Carsí Navarro. El guanyador se sabrà dilluns que ve, 25 de febrer, a les 20 hores, al casal de Na Jordana.

Per altra banda, en la categoria de Premi Mestre Ortifus a la Millor Portada de llibret, les falles nominades són Joan Aguiló-Gaspar Aguilar de València, Plaça de Jesús de Valencia, Plaça del Forn d’Alzira, Ramon i Cajal de Torrent i Sant Roc de Torrent. En la categoria de coherència en els continguts, els nominats són les comissions de Joan Aguiló-Gaspar Aguilar de València, Juan Ramón Jiménez de Xàtiva, Palleter-Erudit Orellana de València, Plaça del Forn d’Alzira i Ramón i Cajal de Torrent. Així ho ha decidit un jurat on es trobava l’anterior president de Junta Central Fallera, Félix Crespo, i el dissenyador Sento Llobell. Els guanyadors en este cas se sabran el dia 6 de març a les 20.00 hores durant la presentació del llibret de la Falla Borrull-Socors al número 7 de la plaça Bisbe Amigó de València.