¿Has leído "El Moisés de Regino Mas"?

Un conte de Joan Castelló guanya el concurs del TF

Un relat al voltant de la dura vida de l’artista faller escrit pel periodista Joan Castelló Lli ha guanyat enguany el concurs de contes fallers de El Turista Fallero. Un jurat format per huit persones, inclòs un servidor Candreu, més Sento Bayarri com a coordinador, ha donat este premi a cegues (que no cecs, perquè no hem begut res per a llegir els relats) perquè només este últim sabia el nom dels autors dels textos.

Per València i per les falles és el conte guanyador del XV Concurs de Contes Fallers de la revista El Turista Fallero. El text està escrit en valència i toca un tema d’actualitat: les dificultats econòmiques que travessen hui en dia els artistes falles. L’autor, Joan Castelló Lli, és periodista de l’Agència EFE, membre de la ADEF i col·laborador habitual de la revista que li ha donat el premi. El jurat, format per Daniel Borrás, José Manuel Cort Cañizares, Carles-Andreu Fernández, Josep Lluís Marín García, Hernan Mir Serrano, Jesús Peris Llorca, Quino Puig Safont i Sonia Seguí Clemente, ha valorat les candidatures sense conéixer el nom dels seus autors, amb excepció de Sento Bayarri, el coordinador, que sí els sabia.

Castelló rebrà 250 euros de premi, i a més el seu conte eixirà publicat en la revista. També apareixeran en ella, si donen permís a fer-ho, els segon i tercer classificats, Més dolça que la mel, de José Antonio Martínez Giner, i La Família, de Manolo Sanchís.

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar